• show blocks helper

  Produsent

  Pris

  Energiklasse +

  Varmekapasitet v/-15C (kW) +

  Maks varmekapasitet (kW) +

  Maks luftmengde varme (m3/h) +

  Plassering innedel +

  WiFi +

Hjem / Artikler / Service på varmepumpe

Service på varmepumpe

Hvor ofte og hvilken service som bør utføres på varmepumpen varierer med type pumpe, årstid etc.  NOVAP, Norsk varmepumpeforening har en egen side hvor du kan finne nyttig informasjon om dette: https://www.varmepumpeinfo.no

Normal rengjøring og bytte av filtre kan du i de fleste tilfeller gjøre selv, men vi anbefaler en utvidet service med jevne mellomrom, helst årlig. Våre dyktige serviceteknikere demonterer f.eks innedelen slik at de områdene du ikke kommer til med en støvsuger blir rengjort. Tester viser at dårlig vedlikehold kan føre til at luftstrømmen kun når halve lengden av en ren varmepumpe! Da kan det bli kaldt i den delen av rommet som er lengst fra innedelen.

Å bytte av pollenfilter er også viktig for å oppnå optimal rensing av lufta i boligen, spesielt for allergikere kan et filterbytte gi en bedre hverdag.

Se i bruksanvisningen som fulgte med varmepumpen for vedlikehold og anbefalte intervaller, da dette kan variere fra produsent til produsent. Har du spørsmål om din varmepumpe så ring oss gjerne, vi vet det meste om de fleste merkene på markedet.

Nullam ut mi in dui consectetur egestas eget vitae odio. Morbi ut ligula arcu. Nullam eleifend nisl facilisis turpis luctus a bibendum nisl vulputate. Cras feugiat leo a nulla aliquet vitae auctor odio egestas. Phasellus iaculis posuere velit, congue placerat dui rhoncus vel. Maecenas tortor orci, aliquet et fringilla a, tristique vitae metus. 

Life is one big road with lots of signs. So when you riding through the ruts, don't complicate your mind. Flee from hate, mischief and jealousy. Don't bury your thoughts, put your vision to reality. Wake Up and Live!

Bob Marley
In eget nisl in justo mattis accumsan eu

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

preloader