Hjem / Artikler / Ny veggmontert HZ Flagship

Ny veggmontert HZ Flagship

Takket være eksepsjonell ytelse og pålitelighet, er den en av de bestselgende varmepumpene i Norden. Effektiviteten gir rask oppvarming og stabilt inneklima, selv når utetemperaturene er så lave som –35 °C.
Klassifisering A+++.

Kontroller komforten og strømforbruket med smarttelefonen
Med det nye tilbehøret CZ-TACG1, kan du styre komfort og strømforbruk med smarttelefon eller nettbrett via Internett. Du får de samme funksjonene du har hjemme eller på kontoret: start/stopp, driftsmodus, innstilt temperatur, romtemperatur, uke-timer osv. Du får i tillegg ny, avansert funksjonalitet via internettstyring for bedre komfort og effektivitet med lavest mulig energiforbruk. Koble CZ-TACG1-tilbehøret til innendørsenheten og koble den trådløst til hjemmets Internett-ruter.

Se vår pris på Panasonic HZ25UKE inkludert standard montering

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

preloader