Hjem / Artikler / Keli med ny avdeling på Romerike

Keli med ny avdeling på Romerike

Vi har åpnet en ny avdeling på Romerike, nærmere bestemt i Trondheimsvegen 84 på Kløfta. På åpningsdagen hadde vi enda bedre pris på varmepumper enn vanlig, og omsatte for 1,4 millioner på åpningsdagen!

Keli AS som nå har blitt over 20 år, driver med salg, montering og service på varmepumper/aircondition-anlegg , og er i dag en av de absolutt største og mest erfarne på Østlandet. Alle våre ansatte har som hovedansvar å sørge for at våre kunder er fornøyde.

Kom innom oss for en lønnsom prat om effektiv og billig varme, eller besøk vår nettside

Vi har åpent:

  • Mandag til fredag: 10:00 til 14:00
  • Tirsdag: 17:00 til 18:00

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

preloader